Daan en Willemijn's weblog

Dit is de weblog van Daan en Willemijn, over de reis naar Tanzania en Malawi, die we maakten van april t/m juli 2005.

10.2.05

update + ons tweede project

Rotterdam

Net een mailtje van Dr. Joseph Aryee gehad: we zijn welkom om een paar weken mee te lopen in een opleidingsziekenhuis in Lilongwe, op de afdelingen kindergeneeskunde en/of interne. Da's dus erg mooi! we hebben nu dus 2 projecten die zo goed als zeker zijn, dus nu kunnen we een globaal reisschema gaan bedenken.
Verder gaan we morgen de tickets kopen (in ieder geval gaan we bij wat reisburo's langs) en hebben we maandag 3 vaccinaties gehad (Hepatitis A, DTP en buiktyphus), en we moeten nu alleen nog een vaccinatie voor gele koorts en de malariatabletten. Het schiet op nu, nog een kleine 6 weken werken en dan zit het erop! dan nog een goede week de tijd om alles in te pakken en de kamers leeg te ruimen en dan vliegen we (waar willemijn niet bepaald naar uitkijkt, die zou liever met de waterfiets naar malawi gaan, hihi. Gelukkig zijn we allebei supergemotiveerd en hebben we er erg veel zin in!)
Gister zijn er 2 mensen komen kijken naar onze kamers, om ze te huren in de maanden dat we weg zijn. We denken dat ze het wel doen, ze bellen vanavond nog om hun antwoord te laten weten.

Nou, dit was het weer voor nu, tot de volgende update!