Daan en Willemijn's weblog

Dit is de weblog van Daan en Willemijn, over de reis naar Tanzania en Malawi, die we maakten van april t/m juli 2005.

27.3.05

over een week rond deze tijd...

....zitten we waarschijnlijk aan ons eerste Malawiaanse (of Malawise) biertje! We kijken er nu al naar uit! Het is even geleden dat we wat geschreven hebben, dat komt doordat de internetverbinding 3 weken geleden overleden schijnt te zijn..errug irritant en onpraktisch...maar goed...
Wat hebben we de afgelopen tijd nog gedaan? We hebben dinsdag 22 maart allebei afscheid genomen op ons werk. En bij een afscheid hoort natuurlijk trakteren! Dus hebben we maandag maar even 5 arretjes cakes en 3 kwarktaarten gemaakt. Daarna was de keuken onherkenbaar door alle chocolade- en kwarkvlekken die op ongeveer alle kastjes zaten...
Het afscheid was bij ons allebei goed. Iedereen was heel lief, en dat doet je toch wel goed dan. We zullen onze collega's ook zeker missen!
Woensdag zijn we eerst naar Venlo gereisd om de auto van Daan zn ouders op te halen om onze spullen uit Rotterdam in te kunnen vervoeren (en natuurlijk voor de verjaardag van Loes en Hanneke!)
Donderdag zijn we de hele dag bezig geweest met spullen in dozen doen, dozen in de auto doen, opruimen en vooral versteld staan van de erorme hoeveelheid spullen die een mens kan verzamelen...ongelooflijk!
We kwamen ook tot de conclusie dat we het niet gingen redden om alle spullen in een keer te vervoeren, dus dan gaan we volgende week nog maar een keer heen en weer.
Vrijdag zijn we teruggereden en waren we een beetje vergeten dat het goede vrijdag was, met als gevolg dat we meer dan een uur muurvast in de file stonden....
Gelukkig werd het 'leed' verzacht met ons afscheidsfeestje die avond, dat was erg gezellig! Bijna iedereen was er. We hebben ons die avond meerdere keren gerealiseerd wat een bijzondere groep vrienden we hebben.
Dat was het voor nu. Volgende week gaan we onze tas inpakken en dat soort dingen. Dan komt alles in kannen en kruiken!
We schrijven hier nog wel wat voor we vertrekken
Toedeledokie!