Daan en Willemijn's weblog

Dit is de weblog van Daan en Willemijn, over de reis naar Tanzania en Malawi, die we maakten van april t/m juli 2005.

4.4.05

moni part2!

nog even een berichtje snel (nu we toch nog even de kans hebben, internetten zal buiten de 'grote' steden lastig worden..). Vandaag een erg relaxte dag gehad. Wel veel gedaan en gezien, maar het leven is hier zo relaxed...niet voor te stellen als je in Nederland bent..maar het went HEEEEL snel!! alles in kannen en kruiken verder. Een nieuw wereldrecord slapen gevestigd gisteren, 12 uur aan een stuk!! Verder is het eten hier erg lekker en de mensen vrolijk. Oja, als jullie willen mailen kun je het beste naar: daanvandam@hotmail.com of willemijnheijnen@hotmail.com mailen. Dus niet naar daanvandam@gmail.com. Gmail laadt hier niet echt zeg maar. Verder nog een nederlandse man ontmoet vandaag, erg leuk en handig voor wat kleine weetjes enzo. We hebben ook min of meer afgesproken dat we langs gaan bij zijn project. We kwamen in gesprek doordat op de pickup waar hij in rijdt de stad-naam stond waar vlak in de buurt ons 2e project ligt (Eva Demaya). Het blijkt dat hij die mensen kent en het ligt er maar 25km vandaan. Het project waar hij voor werkt is meer bezig met het regelen van opvang voor (AIDS)wezen in een gemeenschap. Interessant, dus we zullen hem hopelijk weer ontmoeten als we in de buurt zijn.
Heel erg leuk om te lezen, die berichtjes in het gastenboek (jammer dat Krieke en Nathalie nog niet uit Peking express zijn gekickt!), tot mails en de groetjes in Hooooland!
Onze malawiaanse gsm-nrs doen het dus wel, maar sms ontvangen en sturen nog niet. Als dat werkt horen jullie het het eerst...hier bij Radio Lilongwe (<>)
Morgen gaan we naar het Nature Sanctuary, een soort dierentuin-achtig ding met beesten in kooien (echt wat voor ons), en vanaf woensdag zijn we pleitos, 1e stop: Cape Maclear of Monkey Bay (het Salou van Malawi, nee geintje).

Groetjes ennuh: tot mails!

Den and Willemdsjien (zo spreken ze het hier uit dus dan zal het wel kloppen, hier is immers de beschaving ontstaan)