Daan en Willemijn's weblog

Dit is de weblog van Daan en Willemijn, over de reis naar Tanzania en Malawi, die we maakten van april t/m juli 2005.

19.4.05

hot hotter hotst

ja, het is hier dus heet. Hoorde vandaag op de radio dat het 37 graden is...dat is het dus al een week! maar, zeker niet te klagen, de hitte is hier goed te verdragen, zeker met zo'n ontzettende badkuip voor je naas.....niet verkeerd! Vandaag gesnorkeld, was super! je zwemt gewoon in een enorm aquarium met super mooie vissen (blauwe met een oranje anus (hup holland...)). Dat was dus errug relaxed! Tja, wat doen we voor de rest?? oja, een beetje in een hangmat hangen...boekje lezen, hondje aaien, naar het meertje kijken....oja, gistermiddag een dvdtje in een hangmat op het 'balkon' gekeken.....yeah...life is bad here....:-)
alleen, die armoede hier, vinden we soms erg moeilijk te verkroppen....sommige mensen zijn zo arm...dan kun je het niet over je hart verkrijgen om ze niet iets toe te stoppen...
Oja, daan is nog niet in een kreeft veranderd! bless factor 30!! (ik ook nog niet trouwens, wel bijna in een Malawiaan!!) Nou, dat was het ongeveer wel weer...we gaan zometeen maar eens voor ons zelf koken! de eerste keer dat we de mogelijkheid hebben om zelf te koken! morgen of overmorgen gaan we richting senga bay. We gaan eens een beetje nadenken wat we met het donatiegeld gaan doen, kijken wat hier het hardste nodig is. Nogmaals ontzettend bedankt! ook namens de mensen hier!
Tot de volgende keer dat we internet hebben!
see ya!